Silvo Hoeks

Mijn naam is Silvo Hoeks ik ben getrouwd met Janice Ceniza en heb twee dochters , Samantha en Sofie en een zoon, Skye ! Ik ben geboren in Eindhoven en woon daar ook. Tussendoor heb ik een jaar of 12 in Veldhoven gewoond.

Sinds 1986 heb ik kennis gemaakt met diverse vechtsporten zoals Taekwondo, Nunchaku-do, Shintai Karate, Ju-Jitsu, Kick- en Thaiboxing waarvan Taekwondo altijd mijn hoofdsport is geweest!

Voor zowel Taekwondo en Nunchaku-do ben ik gelicentieerd leraar en heb ik diverse dangraden behaald.

Ik werk sinds 2019 als docent bij een opleidingen centrum voor vakdiploma’s op gebied van Monteur en Technicus Beveiligingsinstallaties, Installatie- en projecteringsdeskundige camerasystemen.

2004 tot 2018 werkte ik als als productmanager voor een groot handel in elektronische beveiligingsartikelen. Daarvoor heb ik een jaar of 15 als installateur beveiligingsinstallaties, camerasystemen, toegangscontrole en brandmeldinstallaties aangelegd.

Van 1989 tot 2005 heb ik als portier en evenementenbeveiliger gewerkt bij diverse horeca gelegenheden en evenementen en heb ik de nodige ervaring opgedaan op gebied van realistische zelfverdediging. Tevens ben ik in bezit van een horecaportier en een beveiligingsdiploma

Hopelijk zie ik je snel een keer tijdens een van mijn lessen !!!

Groeten Silvo.